Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

Η μαγειρικη ειναι τεχνη η οποια χρειαζετε μερακι συνεχεις προοδο και φυσικα φαντασια. Μεσα απο το site αυτο προσδοκω να βοηθησω ατομα που θελουν να ασχοληθουν με τον χωρο διοτι η μαγειρικη απαιτει παραπολυ καλες θεωρητικες γνωσεις και αριστες πρακτικες γνωσεις καθως και μυστικα εκτελεσης. Για ολα ομως υπαρχει μια προιστορια και η μυηση στο θαυμαστο κοσμο της δημιουργιας εχει πολλες διαδρομες. Σας περιμενουμε και στην σελιδα http://globalculinaryarts.blogspot.gr/

Δημοσκόπηση

Σας αρεσε η ιστοσελιδα μας?

ναι (55)
οχι (51)

Σύνολο ψήφων: 106

Chef school

2013-10-31 19:06
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΘΑ  ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ CHEF ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ . ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ...

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

2013-09-30 10:19
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Για να ασχοληθει καποιος με την μαγειρικη θα πρεπει να εχει την υπομονη και την διαθεση να μαθει πραγματα και να μυηθει στον κοσμο της γευσης. Απαραιτητα θα πρεπει να εκπαιδευτει σε ενα κυκλο θεωρητικης και πρακτικης ασκησης οπου στοχος θα πρεπει να ειναι η αριστη...
2013-09-30 10:16
Ελληνική κουζίνα.   Η Ελληνική κουζίνα είναι κυρίως Μεσογειακη έχει κάποια κοινά χαρακτηρίστηκα με τις παραδοσιακές κουζίνες της Ιταλιας, των Βαλκανιων, της Τουρκιας και του Λεβαντες (τμήμα της Μεσης Ανατολης ). Η σύγχρονη ελληνική μαγειρική έχει ευρεία χρήση λαχανικων, ελαιολαδου,...
2013-09-30 10:05
Η εξέλιξη της κουζίνας έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη της μαγειρικής και της τεχνολογιας. Μέχρι το 18ο αιώνα, η ανοικτή εστία ήταν ο μόνος τρόπος μαγειρέματος. Η κουζίνα είναι ένας χώρος όπου προετοιμάζονται και μαγειρεύονται τα φαγητά. Έχει την προέλευσή του στην οικιακή εστία. Αν και η κουζίνα...
<< 1 | 2

Νέα

2013-12-16 12:27
    ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ , ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ...
2013-12-16 12:26
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την προστασία των καταναλωτών και όσα βασικά θα πρέπει να γνωρίζουμε. Θα αναφερθούμε στις διατάξεις και τους νόμους  που ορίζουν την ασφάλεια και την προστασία  του εαυτού μας και των γύρων...
2013-10-01 08:55
Το site μας ευχετε στους αναγνωστες και του επισκεπτες του καλο μηνα και καλο φθινοπωρο.
2013-09-30 06:44
Aφήστε τους επισκέπτες σας να μαθαίνουν νέα και να γνωρίζουν γεγονότα στην ιστοσελίδα σας, όσο το δυνατό συχνότερα. Θα χρειαστεί να να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να επισκέπτονται τις σελίδες σας τακτικά, Μπορείτε να χρησιμοποείτε τις τροφοδοτήσεις RSS ώστε να...
2013-09-30 06:43
Η νέα μας Ιστοσελίδα ξεκίνησε από σήμερα. Πείτε στους επισκέπτες σας για ποιο λόγο έχετε ξεκινήσει μια νέα παρουσίαση και με ποιο τρόπο τους ωφελεί. Αναφέρετε τους στόχους σας και τα πλεονεκτήματα του project σας. Προσπαθήστε εν συντομία να δώσετε στους επισκέπτες σας κίνητρα, ώστε να επανέλθουν...

Νέα

2013-12-16 12:27
    ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ...
2013-12-16 12:26
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την προστασία των καταναλωτών και όσα βασικά θα...
2013-10-01 08:55
Το site μας ευχετε στους αναγνωστες και του επισκεπτες του καλο μηνα και καλο φθινοπωρο.
2013-09-30 06:44
Aφήστε τους επισκέπτες σας να μαθαίνουν νέα και να γνωρίζουν γεγονότα στην ιστοσελίδα σας, όσο το...
2013-09-30 06:43
Η νέα μας Ιστοσελίδα ξεκίνησε από σήμερα. Πείτε στους επισκέπτες σας για ποιο λόγο έχετε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

2013-12-18 14:42
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.  ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
2013-12-16 15:50
                                                     ...
2013-10-02 07:25
Γρηγορη , ευκολη και πολυ νοστιμη συνταγη που θα σας καταπληξει.............     ΥΛΙΚΑ   400 γραμμαρια κουβερτουρα σε κομματια 200 γραμμαρια νερο   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρολα βραζουμε το νερο για 10 λεπτα.περιπου , κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Επαφή

www.chefakis.gr http://globalculinaryarts.blogspot.gr/ kallytexnis@hotmail.gr